Mockingbird nord

La mockingbird nord és un ocell relativament poc marcable, però espectacular per escoltar. Amb la seva sorprenent capacitat de imitar altres cançons i sons d'aus, el nom científic polyglottos ("amb moltes llengües") és molt adequat per a aquest membre de la família d'ocells Mimidae . Com l’au estatal d’Arkansas, Florida, Mississipí, Tennessee i Texas, aquest ocell és molt estès i conegut, però quant en sabeu realment ">

Fets ràpids

  • Nom científic : Mimus polyglottos
  • Nom comú : Mockingbird nord, Mockingbird
  • Durada de vida : 7-8 anys
  • Mida : 10 polzades
  • Pes : 1, 7-1, 8 unces
  • Amplada : 14-15 polzades
  • Estat de conservació : Preocupació mínima

Identificació Northern Mockingbird

Els ocells negres del nord poden semblar descarats amb el seu plomatge gris, negre i blanc, però són elegants i atrevits, amb diversos trets clau que ajuden als ocells a identificar-los. Els ocells masculins i femenins semblen iguals amb un cap i un dors de color gris, ales més fosques amb dues barres blanques primes i uns pedaços d’ales blanques. La cua és de color gris fosc o negre amb les plomes externes blanques i el pit i l'abdomen són de color blanc o grisenc. Aquests ocells tenen una franja negra tènue al llarg de les lleres des de la factura fins a la vista. Durant el vol, les plomes de la cua externa blanca i els pegats de l'ala blanca parlen sensiblement. Els ulls són de color groc marró i les cames i els peus són de color negre o gris fosc.

Els ocells juvenils semblen similars als adults, però poden tenir un aspecte més escarpat. Les criatures del nord molt joves presenten una tacada de color gris o un punyent a la mama i als flancs i, fins i tot, poden tenir plomes de celles fines que destaquen a les seves cares.

La veu més important del nord de la maqueta és la seva característica més distintiva. L'ocell no només té les seves pròpies molèsties, brots i brots, sinó que els estudis han trobat imitadors que imiten les trucades i cançons d'almenys 50 ocells, així com d'altres animals, maquinària i música. Les trucades es repeteixen generalment 3-5 vegades abans de canviar i la complexitat i la varietat de les trucades d’un ocell indiquen la seva maduresa i experiència. Amb un repertori així, no és estrany que aquests ocells cantin durant tota la nit, sobretot a la llum de la lluna, així com durant diverses hores durant el dia.

Hàbitat i distribució del nord de Mockingbird

Els ocells negres del nord s’anomenen “septentrionals”, ja que la majoria d’espècies simulacres resideixen als tròpics, però aquesta espècie es troba a Amèrica del Nord i fins i tot a algunes seccions del sud-est del Canadà. Aquestes aus són altament adaptables i es poden trobar en terres de conreu, zones suburbanes, boscos i poblacions tan al nord com Massachusetts i Connecticut fins a Oklahoma, Nou Mèxic, Arizona i al llarg de la costa de Califòrnia. Prefereixen matolls relativament densos i zones semblants a matolls, inclosos els passadissos de ribera, camps de conreu, vores de bosc i altres hàbitats similars, particularment on abunden les plantes espinoses. El territori dels ocells nord es va expandint gradualment cap al nord a mesura que s’expandeixen les fonts d’aliments.

Patró de migració

Les barberes del nord solen ser residents durant tot l'any a la seva extensió i es poden adaptar als canvis estacionals típics. Tanmateix, les poblacions del nord extremes poden migrar estacionalment, sobretot en hiverns durs.

Comportament

Generalment, aquestes aus es troben soles o en parelles, però es posaran atrevits en zones obertes o franges del bosc per cantar. Solen córrer i salten a l'alimentació d'insectes a terra i poden aixecar o aixecar les ales ràpidament per espantar les preses. Els ocells nord-americans són molt defensius dels seus nius i se submergeixen, fan palpes les ales o utilitzaran postures d’amenaça per intimidar els intrusos. Fins i tot es van registrar criatures com a mobbing i submarinisme en humans que s’aventuren a prop de les zones de nidificació. També es noten comportaments territorials semblants al voltant de les àrees d’alimentació principal, incloses les que alimenten els jardins.

Dieta i alimentació

Els ocells del nord són omnívors i s’alimentaran d’una gran varietat d’aliments. Els insectes, cucs, fruites, baies, petits animals, serps, sargantanes i fins i tot la saba poden formar part de la seva dieta en funció de quins aliments abundin en diferents zones i estacions. L’adaptabilitat d’aquestes aus als diferents aliments és fonamental per ajudar-los a mantenir-se en la seva gamma en diferents èpoques de l’any.

Nidificació

Es tracta d’ocells monògames que formen enllaços de parella a llarg termini i fins i tot es poden combinar per a tota la vida. Els seus nius en forma de copa estan construïts amb branquetes i folrats d’herbes més fines. Els nius se situen a 3 i 10 peus sobre el sòl, sovint en un matoll espinós o un matoll dens. Els mascles poden començar a construir nius per atreure les femelles a combatre-se, però la femella tria generalment la ubicació final de nidificació i completa els treballs del niu segons la seva satisfacció.

Ous i cria

Els ous del Mockingbird del nord tenen un color buf o bronzós i es ruixen liberalment de color marró fosc o tacat. La progenitora incubarà una criança de 3-6 ous durant 12-13 dies, i ambdós pares alimentaran els nidificants durant 11-13 dies. Les parelles poden criar 2-3 criades a l'any, i les aus juvenils sovint es queden amb el seu grup familiar, fins i tot mentre s'està cuidant un nou cria.

Conservació del nord de Mockingbird

A la dècada del 1800, els ocells burlots eren sovint furtius i venuts com a mascotes i ocells de gàbia. Avui, aquesta pràctica s’ha acabat i, encara que els ocells nocturns del nord no es consideren amenaçats o en perill d’extinció, pateixen diversos riscos, especialment en zones urbanes i suburbanes. Com que sovint s’alimenten a terra, els gats salvatges i les mascotes a l’aire lliure poden ser un gran problema i l’ús excessiu de pesticides i insecticides pot eliminar el subministrament d’aliments. Minimitzar aquestes amenaces artificials pot ser molt útil per a la preservació de les burles del nord.

Consells per als ocells del darrere

Els mosquetons del nord visiten fàcilment els menjadors on hi ha restes de pa, suet, mantega de cacauet, llavors de gira-sol, pomes i panses. Per fer l’hàbitat encara més atractiu i convidar els ocells a cantar, els ocells haurien de deixar pinzells i arbres sense protecció per proporcionar àmplies zones posades. El fet de proporcionar matolls de baies per a ocells i un espai obert adequat per a farratge farà que un jardí sigui encara més atractiu per a les burles.

Com trobar aquest ocell

Com que els ocells nord-americans són tan adaptables, no són difícils de trobar dins del seu abast. Acostumen a preferir zones relativament obertes com ara parcs i carreteres plantades amb arbres dispersos, o bé es poden trobar a l'alimentació en camps atlètics de zones urbanes i suburbanes. Vigileu i escolteu els musones del nord que canten des de posats alts i oberts, sobretot des de finals d'hivern fins a finals de primavera. Mireu també els comportaments territorials d'aquests ocells, incloent-hi la manera de perseguir altres aus com ara pressecs, corbs, empelts i fins i tot rapinyaires allunyats de les àrees de nidificació o fonts d'aliments principals.

Mockingbirds del nord a la cultura

Un dels ocells estatals més populars, amb la seva personalitat més gran que la seva vida i una gran adaptabilitat, és un dels ocells estatals més importants. És l'ambaixador oficial amb plomes de cinc estats: Arkansas, Florida, Mississipí, Tennessee i Texas, i antigament també va ser l'ocell estatal de Carolina del Sud, fins que aquest estat va passar a homenatjar la wren de Carolina el 1948.

Exploreu més espècies d'aquesta família

La família d'ocells Mimidae és diversa amb més de 30 espècies de thrashers, tremoladors, ocells i catifes. No obstant això, diverses aus d'altres famílies s'assemblen a les barretes del nord i poden resultar confuses al camp. Per exemple, el picador gris blau pot semblar un mosquetó en miniatura amb una coloració similar, una cua llarga i un comportament actiu i flotant, i el bushtit també té característiques similars.

No et perdis els altres perfils detallats d'aus per obtenir més informació sobre totes les espècies d'aus preferides.